Serviciile Noastre

Pregatim pentru livrare de luni pana vineri, 4 tipuri de meniuri diversificate, sanatoase si gustoase, gata sa satisfaca orice preferinte. Meniul este unul international si se schimba in fiecare zi, pentru ca tu sa nu te plictisesti niciodata.

Noi iti pregatim si livram mancarea la oala direct la domiciliu pentru ca tu sa castigi timp liber pentru tine si cei dragi.

Comanda de catering la oala se face cu 24 ore in avans. Comenzile se primesc pana la ora 16:00, cu procesare si livrare in ziua urmatoare, in functie de volumul comenzilor. Comanda minima Ploiesti 100 lei, comanda minima pentru localitatile limitrofe – 150 lei, celelalte localitati – 300 lei. Intervalul orar de livrare (luni-vineri) 15:00-18:00, pentru livrare in alt orar decat cel stabilit, se discuta telefonic.

Daca optezi pentru ridicarea comenzii din sediul nostru iti oferim o reducere de 10%.

Oferim servicii de catering pentru:

 1. Catering Conferinte
 2. Catering Evenimente Corporate
 3. Catering Evenimente de lansare
 4. Catering Cocktail Party
 5. Catering Evenimente de familie ( nunta, botez, onomastica,etc.)
 6. Catering Bufet Suedez

Servirea unei mese calde la pranz, asigura angajatilor forta necesara pentru indeplinirea obiectivelor zilnice. Angajatii companiei tale pot beneficia de mancare sanatoasa si gustoasa, preparata din ingrediente proaspete, fara sa fie nevoiti sa paraseasca locul de munca, economisind astfel timp si energie .

Serviciul este adresat societatilor comerciale din Ploiesti si din localitatile limitrofe, care doresc sa ofere angajatilor beneficiul unei mese calde la birou, preparata de profesionisti.

Pentru ca stim cat este de important ca un copil sa manance sanatos, am conceput un serviciu personalizat de catering pentru crese, gradinite,  scoli. Bucatarii Vente, gatesc in fiecare zi , meniuri sanatoase si  gustoase cu mancare pregatita ca la mama acasa din ingrediente proaspete , naturale, fara aditivi. Comanda mancare gatita pentru cei mici iar noi vom avea grija ca meniurile sa fie livrate la timp conform necesitatilor calorice si nutritionale ale copiilor.

Oferim :

 1. Catering cresa
 2. Catering gradinita
 3. Catering scoli
 4. Catering after school / before school
 5. Catering petreceri copii