Vente.App Organizator de Evenimente

ITI DORESTI MAI MULTI CLIENTI PENTRU BUSINESS-UL TAU?

bine ai venit pe platforma vente.ro

rapiditate

VITEZA

In mai putin de 5 minute, un utilizator poate stabili nevoile sale in realizarea sau completarea unui eveniment, iar sistemul de filtrare si algoritmul de calcul ii poate indica locatiile si serviciile ce se incadreaza in parametrii si bugetul ales. In medie exista 10 cereri/zi.

eficienta

UNICITATE

La acest moment, platforma vente este unica pe piata din Romania, atat prin concept cat si prin implementarea prezentarilor video 360° pentru locatiile partenere. Platforma genereaza singura trafic zilnic si poate sustine pana la 1000 de request-uri pe minut, oferind de fiecare data cele mai relevante rezultate si solutii.

mobilitate

MOBILITATE

Platforma vente.ro este gandita, construita si configurata sa fie disponibila pentru orice dispozitiv: fizic sau mobil. Cu o viteza de incarcare de mai putin de 3 sec pe orice dispozitiv, suntem mereu primii in a oferi cele mai bune solutii pentru nevoile utilizatorilor nostri, intotdeauna congruente cu serviciile partenerilor vente.

ORGANIZATOR DE EVENIMENTE ONLINE

Vente reprezinta prima platforma si aplicatie care ofera utilizatorilor RAPID, USOR si GRATUIT solutii pentru evenimentul dorit. Detinand cea mai simpla metoda de cautare servicii si locatii, utilizatorii nostri devin clientii tai din primele secunde de utilizare. Platforma Vente este dezvoltata de LocalulMeu si Daredevz, in parteneriat cu Virtual360, in ultimele 6 luni tranzactionand peste 500 de evenimente.

Aderand la programul de parteneriat cu platforma vente, prin locatia sau serviciile pe care le poti oferi, beneficiezi GRATUIT de un spatiu virtual pe platforma noastra. Spatiul oferit este personalizat pentru fiecare partener in parte, maximizand conversia, iar informatiile oferite sunt filtrare prin algoritmul de calcul si cautare. In urmatorul upgrade, vom oferi module de tracking pe fiecare rezervare, precum si un planner virtual personalizat pe nevoile fiecarui partener.

Parteneri ce au ales vente.ro pentru a-ti organiza evenimentele

Parteneriatul dintre platforma vente si prestatorii de servicii se va oficializa in urma incheierii unui contract scris. Ne rezervam dreptul de a elimina de pe platforma orice partener care isi incalca acordul scris pe care il are cu noi.

Utilizatorii au dreptul de a da nota si de a comenta public pe aceasta platforma in legatura cu serviciile care i-au fost oferite de care orice partener vente. Ne rezervam dreptul de a nu publica acele comentarii care contin injurii, insulte si limbaj licentios.

Pentru a deveni partener vente va rugam apelati numerele 0747271187 sau 0733894619, scrieti-ne la app@vente.ro sau folositi unul din butoanele de mai jos!
Zona statistica (evenimente, cote de piata, potential financiar, distributie tipuri eveniment, prognoze si desfasurator) dedicata strict partenerilor vente inregistrati. Vizualizare restrictionata!